Account
Please wait, authorizing ...
Not a member? Sign up now

Seš-li nový, přečti si článek - Jak začít?

× Vyřešení protestů British GT3 Series 2023

1 - Nürburgring

4 roků 8 měsíců zpět - 4 roků 8 měsíců zpět #174 od Zdeněk Šmarda
1 - Nürburgring vytvořil uživatel Zdeněk Šmarda
Protesty / Incident Report Review

Kvalifikace // Qualify
Matthew Clip - DQ from Qualify to Lausitzring - Using ESC in Nürburgring Q
Gerald Batalla - DQ from Qualify to Lausitzring - Using ESC in Nürburgring Q

Závod // Race
00:04:19 - A Maslennikov - Contact with E Geršak - Race Incident
00:07:06 - M Orlov - Unsafely rejoin to circuit - Stop and Go
00:36:34 - M Clip - Collision with GT3 - Stop and Go
01:07:29 - A Aslamazyan - Collision with GT3 - Stop and Go

01:07:29 - V Pelák - Nerespektování žlutých vlajek - Race Incident
01:07:29 - L Sekanina - Nerespektování žlutých vlajek - Napomenutí
01:07:29 - M Pavlíček - Nerespektování žlutých vlajek a způsobení kolize- Stop and Go

Stop and Go - +22 second to race time and - 30 SR points
Drive Thru - +10 second to race time and - 40 SR points

Hodnocení protestů je na základě rozhodnutí šesti členů komise. Každý jezdec má právo se k trestu odvolat do 24 hodin od vydání oficiálních výsledků hodnocení protestů a prohřešků!

Live is Game, Dead is Fun. Sex is Easy, Sex is Money.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

4 roků 8 měsíců zpět #176 od Lubomír Sekanina
Odpověděl Lubomír Sekanina pro téma 1 - Nürburgring
@Zdeněk "Jimmy" Šmarda odvolávám se tímto proti trestu, který mi byl udělen. Když pominu špatně uvedený čas incidentu (bylo to trochu později) a jedná se tedy zřejmě o toto: https://www.youtube.com/watch?v=MSDR7pDp7Jo Aslamazyan způsobil nehodu se Zdeňkem Šmardou do kterého jsem s Pelákem vrazil. Já to měl do kopce přes horizont a pak spousta kouře a než jsem stihl zareagovat bylo po všem. Ono v 60 ty reakce a erekce už nejsou jako za mlada. Auto rozbité, ztráta pozice a ještě trest. Zvláštní je, že hlavní viník Aslamazyan dostane stejně vysoký trest jako já s Pelákem, když jsme spíš oběti. Trochu nepoměr. Poté k této stejné nehodě přijel pod žlutou Mira Pavlíček (neber to osobně Miro), který měl mnohem víc času na reakci a mnohem lepší výhled než já s Pelákem a stejně to do Zdeňka napral. To že za toto trest nepadl nebudu raději ani komentovat.
https://www.youtube.com/watch?v=m2xDL0dvt9I
Poděkovali: Bohumil Steiger

4 roků 8 měsíců zpět #181 od Zdeněk Šmarda
Odpověděl Zdeněk Šmarda pro téma 1 - Nürburgring
Dlouho jsme se hádali, dlouho. Nakonec jsme v rozřešení hádanky kdo za co může dospěli k tomuto rozhodnutí...

01:07:29 - V Pelák - Nerespektování žlutých vlajek - Race Incident
01:07:29 - L Sekanina - Nerespektování žlutých vlajek - Napomenutí
01:07:29 - M Pavlíček - Nerespektování žlutých vlajek a způsobení kolize- Stop and Go

Tak nějak jsme se nakonec shodli, že ani jeden moc nereagoval na žluté, ale přihlédli jsme potom na jisté okolnosti:

V Pelák to měl vyloženě před nosem a bylo to těžké, nakonec "mírně" reagoval, ale měl na to ze všech nejméně času - navíc žlutou skoro neviděl
L Sekanina měl více času, ale přihlédli jsme k typu vozu (DTM) a co se dá asi tak v High Speed Corner dělat. Navíc, žlutá mu blikla příliš pozdě a navíc, mě kolizi přes sloupek. I tak dáváme Varování, protože si myslíme, že šlo reagovat lépe, dřív.
M Pavlíček zase viděl kolize na trati, auta stáli na místě a i tak letěl plnou kudlu a nabral auto, stojící uplně mimo stopu!

Tímto uzavíráme závod v Nurburgringu, i když už máme odjetý Lausitzring, kde budeme dále zkoumat, co se dělo v T2 za Oválem!

Live is Game, Dead is Fun. Sex is Easy, Sex is Money.

Vygenerováno za 0.089 sekund
© 2007 - 2026 RGPL League. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account