Account
Please wait, authorizing ...
Not a member? Sign up now

Seš-li nový, přečti si článek - Jak začít?

× Vyřešení protestů British GT3 Series 2023

6 - Imola

4 roků 5 měsíců zpět - 4 roků 5 měsíců zpět #238 od Zdeněk Šmarda
6 - Imola vytvořil uživatel Zdeněk Šmarda
Protesty / Incident Report Review

Kvalifikace // Qualify
D Iordache - ESC in Q -> Qualification ban from Hockenheimring
M Iordache - ESC in Q -> Qualification ban from Hockenheimring
M Mihalík - ESC v Q -> Zákaz Q ve Spa Francorschamps
M Orlov - ESC in Q -> Qualification ban from Hockenheimring

Závod // Race
00:04:15 - M Orlov - After green flag agresive unnecessary move to opponent and do collision - Stop and Go
00:05:01 - E Geršák - Kolize se soupeřem - Stop and Go
00:08:08 - V Nesvadba - Náraz zezadu do soupeře po chybě na brzdách - na soupeře počkal - Drive Thru
00:46:34 - A Kamal - Collision with GT3 and dangerous return to track with collision with another car - 2x Stop and Go!
01:08:47 - J Průša - Kolize s E Geršák - Stop and Go pro E Geršák - Vyjádření komise: E Geršák zavřel soupeře v nižší kategorii a tím způsobil kolizu. Naopak ovšem komise uznává poměrně zbytečné a agresivní odhrnutí E Geršáka J Průšem a tak J Průša dostává Varování za nesportovní chování.

Chat v závodě - M Pavlíček a J Kuchařík - Chatování v závodě s vulgarismem
Podmínečné vyloučení z ligy v trvání jednoho roku tj: do 21/11/2022
Nebudeme tolerovat neuctivé chování na oficiálních kanálech! Nadávejte si na Team Speaku soukromě, v soukromých zprávách, ale je nepřípustné tímto zatěžovat celý server! Chat je v závodě pro informace od hry a pokyny adminů, ne, aby jsme se dozvěděli jaký pohlavní orgán je který jezdec! Na to slouží pak protesty! Tito dva jezdci mají do 21/11/2022 podmínečný ban tj: Pokud se toto jejich chování bude opakovat, mají BAN z ligy - opět v trvání jednoho roku od dalšího podobného prohřešku! 

PS: Chápu emoce, ale opravdu kluci, nechte si toto na srazy, na voice, ale opravdu tím v závodě nezatěžujte ostatní! Ono se to nezdá, ale většina lidí pak čumí místo na trať do chatu, co se děje! Kdyby to byl nějaký důležitý chat! Ale to co jste předvedli... Ne. Nic syfón dva! Budeme to teď takto řešit už u všech - pohár přetekl.

Stop and Go - +22 second to race time and - 30 SR points
Drive Thru - +10 second to race time and - 40 SR points

Varování // Warning
B Steiger 1/3
V Nesvadba 1/3
A Raffai 1/3
M Sedlák 1/3
J Kuchařík 1/3
J Průša 1/3

Hodnocení protestů je na základě rozhodnutí čtyř členů komise. Každý jezdec má právo se k trestu odvolat do 24 hodin od vydání oficiálních výsledků hodnocení protestů a prohřešků!

Live is Game, Dead is Fun. Sex is Easy, Sex is Money.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

4 roků 5 měsíců zpět - 4 roků 5 měsíců zpět #239 od Jaroslav Kucharik
Odpověděl Jaroslav Kucharik pro téma 6 - Imola
Rád bych se vyjádřil.
V zápalu boje se toho stane plno a člověk je pak plný emocí, takže jsem si ulevil na chat. Nemyslím si ovšem, že slovo IDIOT je vulgární. 
 Chápu, že moje jezdecké výkony se nevyznačují špičkovými výsledky,ale snažím se nikoho nebrzdit a zbytečně nepřekážet. Samozřejmě pokud se stalo a někoho jsem brzdil, nebyl to úmysl.
Co mě ovšem velmi zaráží ,je přístup některých závodníků v posledním závodě. Chápu že všichni chtějí dojet na co nejlepším umístění, ale občas jsou manévry silně přes čáru.
Ano, mohu odejít z ligy nebo nemusím daný závod odjet, ale to přece není řešení.  Je to především zábava a tak by se k tomu mělo přistupovat.
Každopádně jsem na chat psát neměl, ale měl jsem si jen zanadávat doma což samozřejmě proběhlo. Trest přijímám, stejně mi nic jiného nezbyde :-)
Přeji všem pohodový Advent
Poděkovali: Zdeněk Šmarda

4 roků 5 měsíců zpět #240 od Zdeněk Šmarda
Odpověděl Zdeněk Šmarda pro téma 6 - Imola
a) jsem rád, že to bereš jak to bereš a je to naprosto správně a měli by to tak brát všichni. To je v pořádku

b) emoce jsou super, je uplně jedno, jestli to bylo ale idiot nebo přání hezkého dne. Jde hlavně o to, že je to zakázané a děje se to poslední dobou častěji a častěji a tak je třeba tomu udělat přítrž. To, že se to tentokrát stane jsme se domluvili už po Mirově vysemenění, že to budeme řešit a že to budeme řešit takhle. Ty jsi se s ním svezl. Bohužel. Nemůžu pak říct, že Mira už ano a ty pak ne. Bohužel, musíš to brát tak, že jsi zrovna v nesprávný čas porušil nesprávné pravidlo. Neber to tak, že tě tady chci věšet za kule do průvanu. Hádám, máme všici IQ vyšší jak výši svého věku a tak věřím, že i vzhledem k mému bodu a) to bereš tak, že to byla chyba a už v závodě a kvalifikaci do Chatu psát nebudeš a prostě si s Mirem první exemplární případ, který dostal tento trest a budeme se toho teď držet. Je ve finále uplně jedno, jestli si tam nadával nebo přál k narozeninám. Jde o princip fungování toho chatu. Kdyby si mu to napsal, dotyčnému soukromě třeba i ve hře (/w Jmeno Prijmeni Text) nebudu to řešit, jde o to, že tím otravujete celý server a vyvádíte jezdce ze své koncentrace.

c) ano, někteří nám začínají divočit. Ale zase. Mira napsal, že je někdo "úd" ty jsi taky poděkoval, ale protest jsem neviděl. Takže na jednu stranu se vám něco nelíbí, ale kromě toho, že napíšete do chatu, jste proti tomu nic neudělali. Kdybych tu mél každej závod na jednoho jezdce oprávněné protesty, asi by taky dostal už podmíněný BAN... ale to se neděje.... Zatím... Jsou tu ostřejší jezdci. Víme o nich.... ale zase nedivočí vyloženě závod od závodu...

Takže trest neber jako snahu vás odstranit z ligy a už vůbec ne kuli rychlosti. Jen to prostě padlo zrovna na vás, kteří jste tím mantinelem pro ostatní. Hádám se stalo a nic dalšího už nebude :) 

Live is Game, Dead is Fun. Sex is Easy, Sex is Money.

Vygenerováno za 0.077 sekund
© 2007 - 2026 RGPL League. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account